If You Management

If You Management is de onderneming van Marlies Klooster.

Ik ben een 'digital native', een gedreven internetprofessional van het eerste uur. Mijn sporen op het vlak van digitale dienstverlening en als manager heb ik verdiend in overheidsorganisaties.

Bij UWV ben ik gestart als eindredacteur en meegegroeid met de afdeling Contentmanagement tot het de afdeling Digitale Dienstverlening was geworden. Hier leidde ik een team van 30 fte klantcommunicatie en social media-adviseurs, 2 innovatiemanagers en een team businessmanagers. Bij de Gemeente Westland heb ik het project Digitale Toegankelijkheid geleid en grotendeels uitgevoerd en heb ik daarna tijdelijk als coördinator van Team Online gewerkt. Op dit moment leid ik het project Aanjaagteam Digitale Toegankelijkheid van VNG Realisatie.

​Van huis uit ben ik ondernemer; mijn ouders hadden een eigen bedrijf in de machinale houtbewerking en in de schoolvakanties ging ik mee op klantbezoek. Op de grote Hout-beurs in Rotterdam maakte ik kennis met de eerste robotarmen. Toen ik ging studeren koos ik voor theater-, film- en televisiewetenschappen omdat ik na mijn gymnasium nog beter wilde begrijpen wat verbeelding is en de impact op de inrichting van onze maatschappij – tenminste, zo zie ik het nu.

Door de jaren heen heb ik mij geschoold in de techniek van internet, digitale communicatie, verandermanagement en leiderschap bij Lectric, Krauthammer, Nyenrode University en SIOO en de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Ik volg nu een focusopleiding bij de faculteit Informatica van de Open Universiteit: Digitale Transformatie.

 

Door mijn uiteenlopende (werk)ervaringen in verschillende omgevingen, waaronder het buitenland, werk ik goed samen met veel verschillende soorten mensen en teams. Ik zoom gemakkelijk uit en breng rust en overzicht.   

Als ik niet aan het digitaliseren ben, ben ik aan het trainen voor de volgende halve marathon, bezig op mijn tuin op het tuinpark of met mijn kinderen op avontuur per fiets, trein of Greenwheels.

Zie mijn cv op LinkedIn.

Fiets op de Muur